Voor golfclubs

Een baanboekje samenstellen en produceren is voor golfclubs/golfbanen een tijdrovende en dure zaak.

Baanboekje.nl brengt hierin verandering. Met baanboekje.nl worden alle gegevens van de golfbaan eenmalig ingevoerd en op basis hiervan kan zo vaak als nodig een baanboekje in PDF-formaat worden gemaakt dat direct naar de drukker kan. En verandert er iets, in de loop van de tijd, dan hoeft enkel die ene aanpassing in het systeem te worden gedaan, en kan direct weer een nieuw PDF-bestand worden gemaakt. Handiger en slimmer kan bijna niet!

Naast het invoeren van de algemene gegevens van de baan en de club, is er ook de mogelijkheid om advertenties van sponsors in te voegen. Op die manier hoeft het boekje geen geld te kosten en kan het zelfs geld opbrengen voor de club en de baan. Als club bepaalt u natuurlijk zelf, of u de boekjes aan de leden wilt schenken, of dat per boekje een bijdrage wordt gevraagd.

En ook greenfee-spelers zullen blij zijn, als ze bij het aanmelden bij de receptie de mogelijkheid krijgen een baanboekje aan te schaffen. Niet alleen om ze te helpen de baan zo goed mogelijk te spelen, maar ook als leuke herinnering aan de ronde.

En dat is niet alles. Als de gegevens zijn ingevoerd, is voor iedere speler direct online een automatische handicapcalculator beschikbaar. En ook kan men online bladeren door de holes met per hole een afstandenoverzicht en extra informatie zoals tips van de pro en pinposities.

Baanboekje.nl kan uw golfclub of golfbaan geheel ontzorgen.

  • Indien nodig tekenen en inmeten van de holes.
  • Invoeren van alle algemene gegevens en de gegevens per hole.
  • Werven van sponsoren en adverteerders.
  • Samenstellen van het baanboekje.
  • PDF ter goedkeuring voorleggen.
  • Drukken en afleveren van de baanboekjes.
  • Speciale wensen zijn bespreekbaar.